Gösta Sundqvist- ilta
Mar
30
to Mar 31

Gösta Sundqvist- ilta

Rastilan kartanon maaliskuun kruunaa Perjantaina 30.3.2018 Gösta Sundqvist-ilta. Kirjailija ja opettaja Arno Kotron haastateltavana Gösta Sundqvistin (1957-2003) elämänkerran kirjoittanut Timo Forss. Värikkään Gösta Sundqvistin persoonan ja elämäntaipaleen muistelun lisäksi kuulemme livenä Leevi and The Leavingsin legandaarisia kappaleita taitavan kokoonpanon toimesta. Luvassa siis mahtava kokonaisuus Göstaa osana suomalaisen populaarikulttuurin historiaa maustettuna Suomi-rockin klassikkobiiseillä. Älä missaa tätä kulttuurielämystä!

View Event →

Jazzhands klubi-ilta Rastilan kartanolla
Mar
2
7:00 PM19:00

Jazzhands klubi-ilta Rastilan kartanolla

Rastilan kartanon maaliskuun ensimmäisen perjantain klubi-illan avaa Monami Jazz Trio. Kokoonpanossa soittavat Maria Lamminen (basso), Tero Mikkonen (rummut) ja Mikko Patama (kosketinsoittimet). Luvassa tiukkaa groovea ja armotonta revittelyä. Illan kruunaa erityisvieras Tero Pulkkisen sielukas laulu ja väkevä kitarointi. 

Tero Pulkkinen muistetaan myös Freukkareiden multi-instrumentalistina ja hän on soittanut lukuisissa erilaisissa kokoonpanoissa (mm. Eero Raittinen ja Veli-Matti Järvenpää).

Tervetuloa! Tilaisuus on maksuton.

View Event →
Joulupöytä
Dec
17
11:00 AM11:00

Joulupöytä

Sunnuntaina 17.12 Cafe Monamin noutopöytä täyttyy perinteisistä jouluruoista kahdessa kattauksessa, ensimmäinen klo 11-13 ja toinen 14-16.

Hinta 36€, lapset (1–12-vuotiaat) 1€/ikävuosi

Pöytävaraukset numerosta 044 237 6077 tai info@cafemonami.fi

Muista varata paikkasi ajoissa!

View Event →
Jouluista jazzia Rastilan kartanolla
Dec
15
7:00 PM19:00

Jouluista jazzia Rastilan kartanolla

Kuunnellaan jouluista jazzia ja nautitaan tunnelmallisesta illasta.

Marianna Jakobsson on monipuolinen ja karismaattinen laulaja Helsingistä. Jazz- sekä muu kevyt musiikki puhuttelevat häntä tulkitsijana eniten, mutta rinnalle on viimeisen vuoden aikana noussut myös klassinen laulu. Jazz-laulajana Marianna pyrkii koskettamaan jokaista kuulijaansa tulkitsemalla kappaleet suurella sydämellä.

Koskettimissa pianisti-säveltäjä-taiteilija Iikka Kotaja.

Tervetuloa!

Tilaisuus on maksuton.

View Event →
Adventtiaskartelua
Dec
10
11:00 AM11:00

Adventtiaskartelua

Toivotamme lapset tervetulleeksi askartelemaan koristeita ja Kartanon joulukuuseen.

Joulupukki vierailee myös kartanolla ja voit kuvauttaa lapsesi Joulupukin kanssa.

Discantus-kuoro ilahduttaa meitä joululauluilla klo 15 alkaen! Myös Kartanon pihan Talvipuun valot sytytetään pimeän saapuessa.

Lisäksi kahvilan tiski notkuu jouluisista herkuista. Tule nauttimaan herkuista vaikka kuumaan glögin ja takkatulen äärelle!

View Event →
Dec
3
10:00 AM10:00

Soppaa ja shavasanaa Rastilan kartanolla

Tervetuloa viettämään rentouttava aamupäivä tunnelmalliseen Cafe Monamiin Rastilan kartanolle! Nyt on hyvä hetki antaa itselleen etukäteisjoululahja, eli omaa aikaa ja rakkautta sekä keholle että mielelle, jotta jaksaa loppuvuoden joulukiireet. Luvassa on rentouttava ja omaan itseemme keskittyvä harjoitus: yin-joogaa, rumpurentoutusta ja terveellistä kotiruokaa kauniissa miljöössä. Teemana on vuodenaikaan sopiva vanhasta irtipäästäminen, pysähtyminen ja tähän hetkeen tuleminen. On aika pysähtyä ja valmistautua talveen, kuten luontokin tekee, jotta voimme paremmin saada yhteyden itseemme. 

View Event →
Joulumyyjäiset
Nov
25
to Nov 26

Joulumyyjäiset

Lauantaina 25.11. ja sunnuntaina 26.11. kello 11.00–18.00 Cafe Monami järjestää perinteiset joulumyyjäiset Rastilan Kartanolla.

Kartano täyttyy joulun odotuksesta, kun käsityöläiset ja lahjatavaramyyjät saapuvat myymään tuotteitaan.

Varaa pöytä numerosta 044 237 6077 tai info@cafemonami.fi.

Pöydän hinta 10 euroa / päivä.

Pöydän varanneet voivat julkaista tapahtuman sivuilla tietoa myytävistä tuotteista.

View Event →
Lasten Lauantai
Nov
18
11:00 AM11:00

Lasten Lauantai

  • Cafe Monami / Rastilan kartano (map)
  • Google Calendar ICS

18. marraskuuta klo 11-16 vietetään Cafe Monamissa lasten lauantaita.

Näin talven kynnyksellä saamme lasten lauantain kunniavieraaksi jäisen Prinsessa Elsan, joka saapuu laulamaan kartanolle talvisia lauluja!

Paikalla myös poni klo 12-14 🐎. Tarjolla talutusratsastusta 4€/ratsastaja.

Lastenvaate-esittelijät tuovat uusimpia lastenvaatemallistoja näytille. (Mukana mm. Me&I ja Nosh).

Lisäksi lastentarvikekirppis valtaa osan kahvilaa. Päivän aikana voit myydä omia turhia lastentarvikkeita eteenpäin tai tehdä löytöjä! Vaatteet, lelut, istuimet... laitetaan kaikki kiertoon. Varaa pöytä ja tule myymään tarpeettomia lastentarvikkeita. Pöydän hinta on 10 euroa.

Lounaaksi tarjolla lasten lauantaina makaronilaatikkoa liha- / kasvisversiona + tuoreet sämpylät. Lounas 10€, lapset 6€ (1-12v).

Tervetuloa!

View Event →
Kartanon kulttuurisalonki 2
Nov
11
7:00 PM19:00

Kartanon kulttuurisalonki 2

Tunnelmallisen lauantai-illan konsertin toisessa osassa kuullaan Romantiikan musiikin herkkupaloja, sekä muutamia muita tarkoin valikoituja helmiä.

Mm. Tarrega, Chopin, Schumann, Beethoven, Mangore, Ginastera

  • Eva Sarkola (Suomi) - huilu
  • Jose Casallas (Kolumbia) - kitara
  • Rody van Gemert (Alankomaat) - kitara

Tervetuloa! Tilaisuus on maksuton.

View Event →
Oct
21
7:00 PM19:00

Kartanon kulttuurisalonki

Tunnelmallisessa lauantai-illan konsertissa kuullaan klassista musiikkia renessanssista nykypäivään, Euroopasta Etelä-Amerikkaan.

Mm. Bach, Vivaldi, Giuliani, Robles, Garrido-Lecca, Piazzolla

Eva Sarkola (Suomi) - huilu
Jose Casallas (Kolumbia) - kitara
Rody van Gemert (Alankomaat) - kitara

Tervetuloa! Tilaisuus on maksuton.

View Event →
Koko perheen turvallisuuspäivä Rastilan Leirintäalueella
Sep
23
12:00 PM12:00

Koko perheen turvallisuuspäivä Rastilan Leirintäalueella

Vuosaaren VPK järjestää Rastilan kartanon puistossa 23.9.2017 kello 12.00 - 18.00 mukavaa tekemistä koko perheelle. Tapahtumapäivän yksityiskohdat tarkentuvat lähiaikoina.

Cafe Monami grillaa tapahtuman aikana makkaraa Kartanon terassin ulkopuolella. Tarjolla on Wotkinsin grilleriä, keittoa ja virvoitusjuomia. Cafe Monami on myös normaalisti auki ja sisältä saa lisäksi kartanolla leivottuja herkkuja ja juomia normaaliin tapaan. Myös terassi on avoinna ja asiakkaiden käytössä. Tervetuloa!

View Event →
Flamencon lämpöä ja paloa à la Taija Robalta & Otso Krunasta
Aug
4
1:30 PM13:30

Flamencon lämpöä ja paloa à la Taija Robalta & Otso Krunasta

Perinteisen flamencon lämpöä ja paloa tarjoavat Taija Robalta & Otso Krunasta. Luvassa sielukasta flamencokitaraa ja vahvaa laulua - soleaa ja caracolesta - kiihkeitä rytmejä ja herkkiä hetkiä! 

Cafe Monami on auki 4.8. klo 11-23, esitys alkaa klo 19. Tilaisuus on maksuton.

Cafe Monamissa on tarjolla erilaisia suolaisia ja makeita leivonnaisia sekä oluita, siidereitä ja alkoholittomia juomavaihtoehtoja. 

Cafe Monami sijaitsee Rastilan kartanossa, Rastilan leirintäalueen keskellä (Karavaanikatu 4). Rohkeasti leirintäalueen pääportista sisään ja vasemmalle, kartano näkyy tien päässä. Tien oikealla puolella ennen kartanoa löytyy parkkialue. Vaihtoehtoisesti kartanolle pääsee Rastilan uimarannan puoleisesta portista. Rastilan metroasemalta kahvilalle on muutaman minuutin kävelymatka. Metroasemalla pysähtyy myös bussi nro 560.

View Event →