Monami Jazz Trio - jouluklubi
Dec
7
7:00 PM19:00

Monami Jazz Trio - jouluklubi

44974801_373287119879133_1249929474200305664_o.jpg

Joulukuisella liveklubilla tarjoillaan jazzia talveen ja jouluun vivahtavalla svengillä 

Luvassa tiukkaa groovea ja autuasta tunnelmointia.

MONAMI JAZZ TRIO:
Petri Loikala, Basso
Tero Mikkonen, Rummut
Mikko Patama, Koskettimet
+ VIERAILIJAT

Tapahtuma on maksuton. Tervetuloa!

View Event →
Johanna Kaunisvuon sävellyskonsertti
Dec
1
6:00 PM18:00

Johanna Kaunisvuon sävellyskonsertti

Johanna Kaunisvuo on musiikintekijä ja laulaja. Hänen musiikkiaan on aikaisemmin kuultu englanniksi taiteilijanimellä Jo Hope, ja nyt esille pääsee ensimmäistä kertaa suomenkielinen tuotanto.

Biisit puhuttelevat ja koskettavat. Musiikin mutkattomuus ja artistin inhimillinen ote tuovat tarinat lähelle ja elon äärelle.

Johanna Kaunisvuo – Laulu, koskettimet
Jarmo Julkunen – Kielisoittimet
+ vierailijat

Tervetuloa! Tilaisuus on maksuton.

View Event →
Housepattons - liveklubi
Nov
30
7:00 PM19:00

Housepattons - liveklubi

45040015_373286279879217_4746363084589760512_o.jpg

Rastilan kartanon liveklubilla painetaan Marraskuun lopun kunniaksi syvällle Roots-tunnelmiin Housepattons-yhtyeen voimin. Housepattons on kokeneiden mestareiden muodostama juurimusiikin täsmäase! Tätä musaa ei voi uskottavasti soittaa ilman syvää elämänkokemusta - ja sitähän näillä veijareilla riittää! Tule lunastamaan osasi tästä herkusta. Ilmainen sisäänpääsy.

Illan alkulämmittelynä 19:00 -20:00 OPEN MIC! Lava on hetken avoin kaikille halukkaille esittää omaa taidetta. Esimerkiksi musiikkia, komiikkaa, runonlausuntaa tai muuta luovaa! Open Mic:in avaa lahjakas Anna Kaarina!

HOUSEPATTONS
Timo Vakkilainen: laulu, kitara
Tero Pulkkinen: kitara, haitari, piano, laulu
Tero Mikkonen: rummut, perkussiot
Tema Lampinen: basso, tuuba, laulu

Timo Vakkilainen tuli tunnetuksi Vanhan Isännän laulaja-kitaristina. Vanha Isäntä oli Suomen ensimmäisiä kantrirokkia soittavia bändejä ja se levytti useita albumeita. Hän perusti vuonna 1984 irlantilaista musiikkia soittavan Korkkijalan sekä 1990-luvulla Dimlightsin, joka toimi myöhemmin myös yhdysvaltalaisen Dallas Waynen taustabändinä. Vakkilainen on soittanut myös mm. Jim Pembroke Bandissa.

Tero Pulkkinen on soittanut eri kokoonpanoissa mm. Veli-Matti Järvenpään ja Eero Raittisen kanssa. Hän tuli tunnetuksi myös Freukkareiden multi-instrumentalistina.

Basisti Tema Lampinen on Vakkilaisen tapaan ollut mukana niin Vanha Isäntä- kuin Dimlights-bändeissä. Muista orkestereista mainittakoon legendaarinen Tuomari Nurmio & Viides Kolonna.

Rumpalina toimii Tero Mikkonen joka muistetaan myös Jonna Tervomaan, Jo Hopen ja Tekijä Tuntemattoman levyiltä ja keikkakokoonpanoista. Omista bändeistä mainittakoon Corey&Maple jossa kuullaan Mikkosen omia sävellyksiä. Tällä hetkellä Mikkonen vaikuttaa myös ahkerasti keikkailevassa Southpaw Steel'n Twang- orkesterissa.

View Event →
Duo Harjateräs Trio - liveklubi
Nov
9
7:00 PM19:00

Duo Harjateräs Trio - liveklubi

45092011_373285843212594_6144057159102496768_o.jpg

Kaamoksen vallatessa hiljalleen pohjolan perukat, on aika lyödä kiilaa tähän pimeyteen! Rastilan kartanon syksyn valopilkkuna DUO HARJATERÄS TRIO, sekä HOTS.

Duo Harjateräs on Jouko Hohkon (Sielun Veljet) ja Petri Peevon (The Flaming Sideburns) roheva rockpumppu, joka saa takuuvarmasti hymyn huulille ja jalat vispaamaan. Kartanolla kokoonapanoa vahistamassa Tero Mikkonen (rummut).

Illan toisessa setissä siirrytään väkevämmin rhythm'n'bluesin pariin kun kokoonpano vahvistuu entisestään JP Mönkkösen heilahtaessa mukaan lavalle. Tämä kokoonpano keikkailee myös nimellä HOTS.

Jouko Hohko - laulu, kitara
Tero Mikkonen - rummut, laulu
Petri Peevo - kitarat, laulu
JP Mönkkönen - basso

Jouko Hohko tunnetaan Sielun Veljien basistina. Sielun Veljien lisäksi hän on soittanut muun muassa Ismo Alangon kanssa ja Lenigrad Cowboys - yhtyeessä.
Hohko muistetaan myös Pimpline & the Defenites -yhtyeen karismaattisena laulusolistina.

Tero Mikkonen (rummut) muistetaan mm. Jonna Tervomaan, Jo Hopen ja Tekijä Tuntemattoman levyiltä ja keikkakokoonpanoista.Tällä hetkellä Mikkonen vaikuttaa myös ahkerasti keikkailevassa Southpaw Steel'n Twang- orkesterissa.

JP Mönkkönen tunnetaan Southpaw Steel’n Twang-yhtyeen sekä lukuisten rock -kokoonpanojen rautaisena kivijalkana.

Petri Peevo (gtr) on ollut The Flaming Sideburns
-yhtyeen kitaristi vuodesta 2003 lähtien. 1980-90 -luvuilla hän soitti useissa kokoonpanoissa, joita olivat mm. Clifters, The Balls. Sekä Hohko ja Peevo vaikuttivat yhdessä Duo Harjateräksestä, joka valloitti aikoinaan sekä rock -että iskelmäpiirien sydämet.


Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy. Tervetuloa!

View Event →
Lasten lauantai
Oct
27
11:00 AM11:00

Lasten lauantai

27.10 vietetään Rastilan kartanolla Lasten lauantaita. Ohjelmassa on poniratsastusta (4€/ratsastaja), lastenvaatekirppistä sekä Siina & Taikaradio -duo. Mukana myös lastenvaate-esitteliöitä (Taival, POMPdeLUX ja NOSH) ja leluesittelijä (Jännäri)

Siina & Taikaradio esiintymisajat:
13.00 - 13.20
14.00 - 14.20

Lounaaksi on tarjolla lihamakaronilaatikkoa kartanon leivän kera. Lounaan hinta 10€, lapset 6€ (1-12v).

Tervetuloa koko perheen voimin!

View Event →
Juice Leskinen -ilta
Oct
26
7:00 PM19:00

Juice Leskinen -ilta

Syksyn Sävelen ollessa jälleen kerran ajankohtainen, vietämme Rastilan kartanolla tunnelmallisen illan Juicea Leskistä muistellen ja Juicen tuotantoa kuunnellen.

Timo Kalevi Forss haastattelee Juicen elämänkerran kirjoittanutta Antti Heikkistä. Kuulemme myös Heikkisen viimeisimmät kuulumiset uunituoreen Kehveli -kirjan tiimoilta. 

Musiikillisesta osuudesta vastaa legendaarinen Rastilan Dynamo solistivieraineen. Itseoikeutettuna kunniavieraana mukana Juicen pitkäaikainen luottobasisti ja Juice Leskinen Grand Slam -yhtyeen alkuperäinen jäsen Antti Tammilehto.

RASTILAN DYNAMO
Timo Forss
Jarmo Julkunen
Tommi Lindell
Tero Mikkonen
Antti Tammilehto

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tervetuloa!

View Event →
Southpaw Steel'n'Twang
Oct
12
7:00 PM19:00

Southpaw Steel'n'Twang

Southpaw Steel'n'Twang on instrumentaalipainotteinen voimatrio, jossa steel- ja sähkökitara ovat pääosin solistisessa vetovastuussa. Vuonna 2013 Jemma-palkitun Ville "Lefty" Leppäsen hoitaessa edellä mainittuja tontteja – muutama sielukas vokaalitulkintakin mieheltä irtoaa levyllä ja keikoilla – kutovat rumpali Tero Mikkonen ja basisti Jp Mönkkönen vastustamatonta groovea kitarasirkuksen väkeväksi alustaksi heittäen välillä sekaan solistista näkemystään!

Tervetuloa! Tilaisuus on maksuton.

View Event →
Kukkola Rastilan kartanolla
Sep
28
7:00 PM19:00

Kukkola Rastilan kartanolla

Rastilan kartanon syksyn klubi-illat avaa tyylikkäästi Kukkola-yhtye. Kitaristi ja lauluntekijä Kari Kukkolan johtamassa kokonpanossa soittavat lisäksi, Tero Mikkonen (rummut) Tommi Lindell (kosketinsoittimet) ja Imre Szabo(basso).

Tervetuloa. Tilaisuus on maksuton.

View Event →
Vuoden kaupunginosa -päätösbileet Rastilan kartanolla
Aug
26
6:00 PM18:00

Vuoden kaupunginosa -päätösbileet Rastilan kartanolla

VUOSAARELAINEN JA VUOSAAREN YSTÄVÄ!

Tervetuloa viettämään Visit Vuosaari
Weekendin jatkoja ja huipentamaan Vuoden Kaupunginosa -juhlavuotta Rastilan kartanolle.

Jazzbändi Tero Mikkosen LENTÄVÄ JAZZKUKKO
tarjoilee tiukkaa groovea ja Cafe Monamissa tarjolla maistuvaa ruokaa ja juomaa. Fiilistellään terassilla ja nautitaan kartanon ainutlaatuisesta tunnelmasta. Juhlitaan kaikkea sitä, mikä Vuoden Kaupunginosassa on parasta!

View Event →
House of Blues Rastilan kartanolla
Aug
23
7:00 PM19:00

House of Blues Rastilan kartanolla

Taiteiden yönä Rastilan kartanon valtaa House of Blues. Verevää blues ja roots musiikkia soittavat Little Houseband ja B.O.H. Trio:

Illan aloittaa (B.O.H) Trio, joka soittaa akustisvaikutteista juurimusiikkia. Bändissä soittavat Carl-Erik Böhlström (kitara ja laulu), Erkki Osmala (kitara) ja Matti Hietala (kontrabasso). 

Pääkaupunkiseudulla ja kesäfestareilla ahkreasti keikkailut Little Houseband puolestaan soittaa tyylipuhdasta chicagobluesia. Kitara & laulu: Ilkka Uronen, basso: Kaj Backman, rummut: Tuomo Ijäs ja vierailijana lapsteelissa Artur. Bändin jäsenistä Kaj Backman on soittanut muun muassa Kauko Röyhkä & Nartussa, lapsteelin mestari Artur tunnetaan puolestaan yhteistyöstä Tomas Donckerin True Groove Allstarsin sekä The Campbell Brothersien kanssa.


https://www.facebook.com/Little-Houseband-1203481229693818/,

https://littlehouseband1.bandcamp.com/

https://www.facebook.com/BOH-Trio-1953634134670670/


Live-musiikki alkaa n. klo 20:00 ja päättyy n. klo 22:30.

Tilaisuus on maksuton. Tervetuloa!

View Event →
Rastilan kartanon juhannus
Jun
22
3:00 PM15:00

Rastilan kartanon juhannus

Rastilan kartanolla juhannusta vietetään perinteisissä tunnelmissa. Tarjolla koko päivän kesäaktiviteetteja, kuten mölkkyä, tikanheittoa ja muita kesäpelejä ja keittiössä tarjoillaan juhannukseen sopivaa ruokaa. Illan lähestyessä osa kesäterassistamme muuntuu kaikille avoimeksi tanssiparketiksi. Esiintyjinä Duo Harjateräs lisävahvistuksineen, sekä Salama Orkesteri.

DUO HARJATERÄS (Jouko Hohko & Petri Peevo)
Jouko Hohko on Sielun Veljien alkuperäisjäseniä ja Petri Peevo on tuttu mm. The Flaming Sideburnsin riveistä.

SALAMA ORKESTERI (Tero Pulkkinen, Tero Mikkonen ja Mikko Patama)

Tero Pulkkinen muistetaan parhaiten Freukkareiden multi-instrumentalisitina ja Tero Mikkonen on soittanut mm. Jonna Tervomaan bändissä sekä monissa muissa kokoonpanoissa. Mikko Patama on tuttu kasvo Monami Jazz Triosta.

Ilta aloitetaan musiikin osalta n. klo 19. Livemusiikin tauoilla DJ Satumaa soittaa ikivihreitä lavatanssilevytyksiä, joten parketti on avoin koko illan! Olemme auki keskiyöhön saakka. Tervetuloa viettämään juhannusta Rastilan kartanolle!

View Event →
Kesäklubi - Italo-iskelmän ikivihreät
Jun
16
7:00 PM19:00

Kesäklubi - Italo-iskelmän ikivihreät

Rastilan kartanon kesäklubin livemusiikkitarjontaa jatkaa 16.6.2018 legendaaarinen Saseka House Band. Kesäillan teemana Italo-iskelmän ikivihreät! Tule kuuntelemaan tuttuja klassisia sävelmiä. Kovan luokan ammattilaisista koostuva Saseka House Band on taattua viihdettä.

Tervetuloa! Tilaisuus on maksuton.

------------

Cafe Monami Summer Club presents: Saseka House Band performing Italian pop songs. During 70’s & 80’s majority of Finnish pop-music was based on Italian originals. This is why these classic Italian tunes are part the Finnish DNA. Saseka House Band consists of seasoned professional musicians.

Welcome to Rastila Mansion! Event is free of charge.

View Event →
Puppa J - Rastilan kartanon kesäklubi
Jun
8
7:00 PM19:00

Puppa J - Rastilan kartanon kesäklubi

Rastilan kartanon kesäkauden livemusiikkitarjonnan avaa Suomi-Reggaen ykköskaartiin lukeutuva Puppa J. 

Puppa J on ehtinyt moneksi uransa aikana. Mukaan mahtuvat mm. Jätkäjätkät-, Liljan Loisto- ja Laulurastas- yhtyeet ja bändi- ja soololevyjensä lisäksi Puppa J on ollut ahkera vokalistivierailija suomalaisilla rytmimusiikkijulkaisuilla - mm. Asan, Paarman, Raappanan, Polarsoulin ja Kuben levyillä kuullaan Puppa J:n säkeitä.

Energisenä esiintyjänä ja karismaattisena laulajana tunnettu Puppa J laittaa hymyn huulille ja kesäkengät vipattaamaan akustisella setillään.

Tervetuloa! Tilaisuus on maksuton.

View Event →
OPEN MIC ja sanonta-ilta
May
12
6:00 PM18:00

OPEN MIC ja sanonta-ilta

Cafe Monami toivottaa kevään tervetulleeksi Vuosaaren kesäteatterin kanssa järjestämällä Rastilan kartanon vuoden ensimmäisen Open mic - illan. Tervetuloa esittämään omaa musiikkia, runoja tai muita tarinoita!

Illan aloitusteemana on "sanonnat eri kulttuureissa". Sanontoihin keskittyvän osuuden lopussa voit myös osallistua kaikille avoimeen huomoristiseen tietovisaan sanontoihin liittyen, jossa palkintona 100€ lahjakortti Cafe Monamiin! Saavu siis ajoissa paikalle.

ILLAN OHJELMA

18:30 SANONNAT ERI KULTTUUREISSA
Illan aloittaa romaniyhdistyksen projektijohtajan Päivi Majaniemen esitys romanikulttuurin suullisesta sanonta- ja tarinaperinteestä, jonka jälkeen musiikkiesityksiä sanontoihin liittyen. Osuuden päättää humoristinen tietovisa, jossa palkintona voittajalle 100€ lahjakortti Cafe Monamiin!

20:00 OPEN MIC - LÄMMITTELYESITYS
Open Mic-iltaa lämmittelemään on kutsuttu mm. Ilosaarirock ja Maailma kylässä festareilla esiintynyt muusikko ja koreografi Lévi Nean.

20:30 OPEN MIC
Lava on vapaa esityksille. Tervetuloa esittämään omaa musiikkia, runoja tai muita tarinoita! Salissa PA. Kitara / kosketinsoittimet on saatavissa ennakkoon ilmoittautuneille. Ilmoittautumiset osoitteeseen annavuopala@gmail.com.

Illan emäntänä toimii Anna Vuopala Vuosaaren kesäteatterista. Luvassa siis hauska ilta kesän kynnyksellä! Tervetuloa. Tilaisuus on maksuton.

View Event →
Kartanon kulttuurisalonki 3
May
5
7:00 PM19:00

Kartanon kulttuurisalonki 3

Cafe Monamin klassiseen musiikkiin erikoistuneessa kulttuurisalonki-tapahtumasarjan kolmannessa osassa kuullaan valovoimaista klassista musiikkia (Sibelius, Lynch, Carulli, de Falla, Albéniz, Tarréga & Bach).

Eva Sarkola (Suomi) - huilu
Jose Casallas (Kolumbia) - kitara
Rody van Gemert (Alankomaat) - kitara
+ nuoria lupauksia

Tervetuloa! Tilaisuus on maksuton.

View Event →
Vappu-kahvila
May
1
11:00 AM11:00

Vappu-kahvila

Tervetuloa viihtymään vappupäivänä 1.5. Cafe Monamin vappukahvilaan. Tarjolla perinteisiä sillivoileipiä, perunalasaattia, nakkeja, simaa, munkkeja ja tietysti kuohuvia vappujuomia! Myös kesäterassimme on avoinna. 

Ravintolassamme on A-oikeudet. Tervetuloa!

View Event →
Rastilan kartanon Vappu-klubi!
Apr
30
to May 1

Rastilan kartanon Vappu-klubi!

Vappuaattona Rastilan kartanon Cafe Monamissa rokataan roots-tunnelmissa Housepattons-yhtyeen johdolla. Kokeneiden kehäkettujen muodostama Housepattons saa tossun vipattamaan ja puntin heilumaan. Illan aloittaa legendaarinen Hollolan Palava Pensa. Ravintolassamme on A-oikeudet, joten myös kuplajuomia, lähipanimoiden oluita ja muita vappuisia juomia löytyy tiskiltä ja keittiömme valmistaa myös vappuun sopivaa ruokaa. Kahvilamme on auki Vappuaattona 11:00 - 24:00, joten voit saapua myös jo hyvissä ajoin vaikka terassillemme tunnelmoimaan. Tervetuloa! Tilaisuus on maksuton. 

HOUSEPATTONS
Timo Vakkilainen: laulu, kitara
Tero Pulkkinen: kitara, haitari, piano, laulu
Tero Mikkonen: rummut, perkussiot
Tema Lampinen: basso, tuuba, laulu

HOLLOLAN PALAVA PENSA
Teuvo Lampinen :tuuba, baritonitorvi, basso
Timo Vakkilainen: kielisoittimet

TIMO VAKKILAINEN tuli tunnetuksi Vanhan Isännän laulaja-kitaristina. 
Vanha Isäntä oli Suomen ensimmäisiä kantrirokkia soittavia bändejä ja se
levytti useita albumeita. Hän perusti vuonna 1984 irlantilaista musiikkia soittavan Korkkijalan
sekä 1990-luvulla Dimlightsin, joka toimi myöhemmin myös
yhdysvaltalaisen Dallas Waynen taustabändinä. Vakkilainen on soittanut
myös mm. Jim Pembroke Bandissa.

TERO PULKKINEN on soittanut eri kokoonpanoissa mm. Veli-Matti Järvenpään
ja Eero Raittisen kanssa. Hän tuli tunnekuksi myös Freukkareiden
multi-instrumentalistina.

Basisti TEMA LAMPINEN on Vakkilaisen tapaan ollut mukana niin Vanha
Isäntä- kuin Dimlights-bändeissä. Muista orkestereista mainittakoon
legendaarinen Tuomari Nurmio & Viides Kolonna.

Rumpalina toimii TERO MIKKONEN joka muistetaan myös Jonna Tervomaan, Jo
Hopen ja Tekijä Tuntemattoman levyiltä ja keikkakokoonpanoista. Omista
bändeistä mainittakoon Corey&Maple jossa kuullaan Mikkosen omia
sävellyksiä.Tällä hetkellä Mikkonen vaikuttaa myös ahkerasti keikkailevassa
Southpaw Steel'n Twang- orkesterissa.

View Event →
Live Jazz-ilta Rastilan kartanolla
Apr
20
7:00 PM19:00

Live Jazz-ilta Rastilan kartanolla

Cafe Monamin Huhtikuun keväisessä Jazz klubi-illassa tarjolla pohjoismaisia ikivihreitä, sekä Jazz-klassikoita Monami Jazz-trion toimesta.

Luvassa tiukkaa groovea ja rouheita tulkintoja!

MONAMI JAZZ TRIO:
Maria Lamminen, Bassot
Tero Mikkonen , Rummut
Mikko Patama, Koskettimet

Tapahtuma on maksuton. Tervetuloa!

"Jazz on jopa parempaa kuin seksi - ja kestää kauemmin"
-Vanha Rastilan sanonta

View Event →
Gösta Sundqvist- ilta
Mar
30
to Mar 31

Gösta Sundqvist- ilta

Rastilan kartanon maaliskuun kruunaa Perjantaina 30.3.2018 Gösta Sundqvist-ilta. Kirjailija ja opettaja Arno Kotron haastateltavana Gösta Sundqvistin (1957-2003) elämänkerran kirjoittanut Timo Forss. Värikkään Gösta Sundqvistin persoonan ja elämäntaipaleen muistelun lisäksi kuulemme livenä Leevi and The Leavingsin legandaarisia kappaleita taitavan kokoonpanon toimesta. Luvassa siis mahtava kokonaisuus Göstaa osana suomalaisen populaarikulttuurin historiaa maustettuna Suomi-rockin klassikkobiiseillä. Älä missaa tätä kulttuurielämystä!

View Event →
Jazzhands klubi-ilta Rastilan kartanolla
Mar
2
7:00 PM19:00

Jazzhands klubi-ilta Rastilan kartanolla

Rastilan kartanon maaliskuun ensimmäisen perjantain klubi-illan avaa Monami Jazz Trio. Kokoonpanossa soittavat Maria Lamminen (basso), Tero Mikkonen (rummut) ja Mikko Patama (kosketinsoittimet). Luvassa tiukkaa groovea ja armotonta revittelyä. Illan kruunaa erityisvieras Tero Pulkkisen sielukas laulu ja väkevä kitarointi. 

Tero Pulkkinen muistetaan myös Freukkareiden multi-instrumentalistina ja hän on soittanut lukuisissa erilaisissa kokoonpanoissa (mm. Eero Raittinen ja Veli-Matti Järvenpää).

Tervetuloa! Tilaisuus on maksuton.

View Event →
Joulupöytä
Dec
17
11:00 AM11:00

Joulupöytä

Sunnuntaina 17.12 Cafe Monamin noutopöytä täyttyy perinteisistä jouluruoista kahdessa kattauksessa, ensimmäinen klo 11-13 ja toinen 14-16.

Hinta 36€, lapset (1–12-vuotiaat) 1€/ikävuosi

Pöytävaraukset numerosta 044 237 6077 tai info@cafemonami.fi

Muista varata paikkasi ajoissa!

View Event →
Jouluista jazzia Rastilan kartanolla
Dec
15
7:00 PM19:00

Jouluista jazzia Rastilan kartanolla

Kuunnellaan jouluista jazzia ja nautitaan tunnelmallisesta illasta.

Marianna Jakobsson on monipuolinen ja karismaattinen laulaja Helsingistä. Jazz- sekä muu kevyt musiikki puhuttelevat häntä tulkitsijana eniten, mutta rinnalle on viimeisen vuoden aikana noussut myös klassinen laulu. Jazz-laulajana Marianna pyrkii koskettamaan jokaista kuulijaansa tulkitsemalla kappaleet suurella sydämellä.

Koskettimissa pianisti-säveltäjä-taiteilija Iikka Kotaja.

Tervetuloa!

Tilaisuus on maksuton.

View Event →
Adventtiaskartelua
Dec
10
11:00 AM11:00

Adventtiaskartelua

Toivotamme lapset tervetulleeksi askartelemaan koristeita ja Kartanon joulukuuseen.

Joulupukki vierailee myös kartanolla ja voit kuvauttaa lapsesi Joulupukin kanssa.

Discantus-kuoro ilahduttaa meitä joululauluilla klo 15 alkaen! Myös Kartanon pihan Talvipuun valot sytytetään pimeän saapuessa.

Lisäksi kahvilan tiski notkuu jouluisista herkuista. Tule nauttimaan herkuista vaikka kuumaan glögin ja takkatulen äärelle!

View Event →
Dec
3
10:00 AM10:00

Soppaa ja shavasanaa Rastilan kartanolla

Tervetuloa viettämään rentouttava aamupäivä tunnelmalliseen Cafe Monamiin Rastilan kartanolle! Nyt on hyvä hetki antaa itselleen etukäteisjoululahja, eli omaa aikaa ja rakkautta sekä keholle että mielelle, jotta jaksaa loppuvuoden joulukiireet. Luvassa on rentouttava ja omaan itseemme keskittyvä harjoitus: yin-joogaa, rumpurentoutusta ja terveellistä kotiruokaa kauniissa miljöössä. Teemana on vuodenaikaan sopiva vanhasta irtipäästäminen, pysähtyminen ja tähän hetkeen tuleminen. On aika pysähtyä ja valmistautua talveen, kuten luontokin tekee, jotta voimme paremmin saada yhteyden itseemme. 

View Event →
Joulumyyjäiset
Nov
25
to Nov 26

Joulumyyjäiset

Lauantaina 25.11. ja sunnuntaina 26.11. kello 11.00–18.00 Cafe Monami järjestää perinteiset joulumyyjäiset Rastilan Kartanolla.

Kartano täyttyy joulun odotuksesta, kun käsityöläiset ja lahjatavaramyyjät saapuvat myymään tuotteitaan.

Varaa pöytä numerosta 044 237 6077 tai info@cafemonami.fi.

Pöydän hinta 10 euroa / päivä.

Pöydän varanneet voivat julkaista tapahtuman sivuilla tietoa myytävistä tuotteista.

View Event →
Lasten Lauantai
Nov
18
11:00 AM11:00

Lasten Lauantai

  • Cafe Monami / Rastilan kartano (map)
  • Google Calendar ICS

18. marraskuuta klo 11-16 vietetään Cafe Monamissa lasten lauantaita.

Näin talven kynnyksellä saamme lasten lauantain kunniavieraaksi jäisen Prinsessa Elsan, joka saapuu laulamaan kartanolle talvisia lauluja!

Paikalla myös poni klo 12-14 🐎. Tarjolla talutusratsastusta 4€/ratsastaja.

Lastenvaate-esittelijät tuovat uusimpia lastenvaatemallistoja näytille. (Mukana mm. Me&I ja Nosh).

Lisäksi lastentarvikekirppis valtaa osan kahvilaa. Päivän aikana voit myydä omia turhia lastentarvikkeita eteenpäin tai tehdä löytöjä! Vaatteet, lelut, istuimet... laitetaan kaikki kiertoon. Varaa pöytä ja tule myymään tarpeettomia lastentarvikkeita. Pöydän hinta on 10 euroa.

Lounaaksi tarjolla lasten lauantaina makaronilaatikkoa liha- / kasvisversiona + tuoreet sämpylät. Lounas 10€, lapset 6€ (1-12v).

Tervetuloa!

View Event →