Juice Leskinen -ilta
Oct
26
7:00 PM19:00

Juice Leskinen -ilta

Syksyn Sävelen ollessa jälleen kerran ajankohtainen, vietämme Rastilan kartanolla tunnelmallisen illan Juicea Leskistä muistellen ja Juicen tuotantoa kuunnellen.

Timo Kalevi Forss haastattelee Juicen elämänkerran kirjoittanutta Antti Heikkistä. Kuulemme myös Heikkisen viimeisimmät kuulumiset uunituoreen Kehveli -kirjan tiimoilta. 

Musiikillisesta osuudesta vastaa legendaarinen Rastilan Dynamo solistivieraineen. Itseoikeutettuna kunniavieraana mukana Juicen pitkäaikainen luottobasisti ja Juice Leskinen Grand Slam -yhtyeen alkuperäinen jäsen Antti Tammilehto.

RASTILAN DYNAMO
Timo Forss
Jarmo Julkunen
Tommi Lindell
Tero Mikkonen
Antti Tammilehto

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tervetuloa!

View Event →
Lasten lauantai
Oct
27
11:00 AM11:00

Lasten lauantai

27.10 vietetään Rastilan kartanolla Lasten lauantaita. Ohjelmassa on poniratsastusta (4€/ratsastaja), lastenvaatekirppistä sekä Siina & Taikaradio -duo. Mukana myös lastenvaate-esitteliöitä (Taival, POMPdeLUX ja NOSH) ja leluesittelijä (Jännäri)

Siina & Taikaradio esiintymisajat:
13.00 - 13.20
14.00 - 14.20

Lounaaksi on tarjolla lihamakaronilaatikkoa kartanon leivän kera. Lounaan hinta 10€, lapset 6€ (1-12v).

Tervetuloa koko perheen voimin!

View Event →
Rastilan kartanon perinteiset joulumyyjäiset
Nov
24
to Nov 25

Rastilan kartanon perinteiset joulumyyjäiset

Lauantaina 24.11 ja sunnuntaina 25.11 kello 11.00–18.00 Cafe Monami järjestää perinteiset joulumyyjäiset Rastilan kartanolla.

Kartano täyttyy joulun odotuksesta, kun käsityöläiset ja lahjatavaramyyjät saapuvat myymään tuotteitaan.

Varaa pöytä numerosta 044 237 6077 tai info@cafemonami.fi. Pöydän hinta on 10€ / päivä.

View Event →

Southpaw Steel'n'Twang
Oct
12
7:00 PM19:00

Southpaw Steel'n'Twang

Southpaw Steel'n'Twang on instrumentaalipainotteinen voimatrio, jossa steel- ja sähkökitara ovat pääosin solistisessa vetovastuussa. Vuonna 2013 Jemma-palkitun Ville "Lefty" Leppäsen hoitaessa edellä mainittuja tontteja – muutama sielukas vokaalitulkintakin mieheltä irtoaa levyllä ja keikoilla – kutovat rumpali Tero Mikkonen ja basisti Jp Mönkkönen vastustamatonta groovea kitarasirkuksen väkeväksi alustaksi heittäen välillä sekaan solistista näkemystään!

Tervetuloa! Tilaisuus on maksuton.

View Event →
Kukkola Rastilan kartanolla
Sep
28
7:00 PM19:00

Kukkola Rastilan kartanolla

Rastilan kartanon syksyn klubi-illat avaa tyylikkäästi Kukkola-yhtye. Kitaristi ja lauluntekijä Kari Kukkolan johtamassa kokonpanossa soittavat lisäksi, Tero Mikkonen (rummut) Tommi Lindell (kosketinsoittimet) ja Imre Szabo(basso).

Tervetuloa. Tilaisuus on maksuton.

View Event →
Vuoden kaupunginosa -päätösbileet Rastilan kartanolla
Aug
26
6:00 PM18:00

Vuoden kaupunginosa -päätösbileet Rastilan kartanolla

VUOSAARELAINEN JA VUOSAAREN YSTÄVÄ!

Tervetuloa viettämään Visit Vuosaari
Weekendin jatkoja ja huipentamaan Vuoden Kaupunginosa -juhlavuotta Rastilan kartanolle.

Jazzbändi Tero Mikkosen LENTÄVÄ JAZZKUKKO
tarjoilee tiukkaa groovea ja Cafe Monamissa tarjolla maistuvaa ruokaa ja juomaa. Fiilistellään terassilla ja nautitaan kartanon ainutlaatuisesta tunnelmasta. Juhlitaan kaikkea sitä, mikä Vuoden Kaupunginosassa on parasta!

View Event →
House of Blues Rastilan kartanolla
Aug
23
7:00 PM19:00

House of Blues Rastilan kartanolla

Taiteiden yönä Rastilan kartanon valtaa House of Blues. Verevää blues ja roots musiikkia soittavat Little Houseband ja B.O.H. Trio:

Illan aloittaa (B.O.H) Trio, joka soittaa akustisvaikutteista juurimusiikkia. Bändissä soittavat Carl-Erik Böhlström (kitara ja laulu), Erkki Osmala (kitara) ja Matti Hietala (kontrabasso). 

Pääkaupunkiseudulla ja kesäfestareilla ahkreasti keikkailut Little Houseband puolestaan soittaa tyylipuhdasta chicagobluesia. Kitara & laulu: Ilkka Uronen, basso: Kaj Backman, rummut: Tuomo Ijäs ja vierailijana lapsteelissa Artur. Bändin jäsenistä Kaj Backman on soittanut muun muassa Kauko Röyhkä & Nartussa, lapsteelin mestari Artur tunnetaan puolestaan yhteistyöstä Tomas Donckerin True Groove Allstarsin sekä The Campbell Brothersien kanssa.


https://www.facebook.com/Little-Houseband-1203481229693818/,

https://littlehouseband1.bandcamp.com/

https://www.facebook.com/BOH-Trio-1953634134670670/


Live-musiikki alkaa n. klo 20:00 ja päättyy n. klo 22:30.

Tilaisuus on maksuton. Tervetuloa!

View Event →
Rastilan kartanon juhannus
Jun
22
3:00 PM15:00

Rastilan kartanon juhannus

Rastilan kartanolla juhannusta vietetään perinteisissä tunnelmissa. Tarjolla koko päivän kesäaktiviteetteja, kuten mölkkyä, tikanheittoa ja muita kesäpelejä ja keittiössä tarjoillaan juhannukseen sopivaa ruokaa. Illan lähestyessä osa kesäterassistamme muuntuu kaikille avoimeksi tanssiparketiksi. Esiintyjinä Duo Harjateräs lisävahvistuksineen, sekä Salama Orkesteri.

DUO HARJATERÄS (Jouko Hohko & Petri Peevo)
Jouko Hohko on Sielun Veljien alkuperäisjäseniä ja Petri Peevo on tuttu mm. The Flaming Sideburnsin riveistä.

SALAMA ORKESTERI (Tero Pulkkinen, Tero Mikkonen ja Mikko Patama)

Tero Pulkkinen muistetaan parhaiten Freukkareiden multi-instrumentalisitina ja Tero Mikkonen on soittanut mm. Jonna Tervomaan bändissä sekä monissa muissa kokoonpanoissa. Mikko Patama on tuttu kasvo Monami Jazz Triosta.

Ilta aloitetaan musiikin osalta n. klo 19. Livemusiikin tauoilla DJ Satumaa soittaa ikivihreitä lavatanssilevytyksiä, joten parketti on avoin koko illan! Olemme auki keskiyöhön saakka. Tervetuloa viettämään juhannusta Rastilan kartanolle!

View Event →
Kesäklubi - Italo-iskelmän ikivihreät
Jun
16
7:00 PM19:00

Kesäklubi - Italo-iskelmän ikivihreät

Rastilan kartanon kesäklubin livemusiikkitarjontaa jatkaa 16.6.2018 legendaaarinen Saseka House Band. Kesäillan teemana Italo-iskelmän ikivihreät! Tule kuuntelemaan tuttuja klassisia sävelmiä. Kovan luokan ammattilaisista koostuva Saseka House Band on taattua viihdettä.

Tervetuloa! Tilaisuus on maksuton.

------------

Cafe Monami Summer Club presents: Saseka House Band performing Italian pop songs. During 70’s & 80’s majority of Finnish pop-music was based on Italian originals. This is why these classic Italian tunes are part the Finnish DNA. Saseka House Band consists of seasoned professional musicians.

Welcome to Rastila Mansion! Event is free of charge.

View Event →
Puppa J - Rastilan kartanon kesäklubi
Jun
8
7:00 PM19:00

Puppa J - Rastilan kartanon kesäklubi

Rastilan kartanon kesäkauden livemusiikkitarjonnan avaa Suomi-Reggaen ykköskaartiin lukeutuva Puppa J. 

Puppa J on ehtinyt moneksi uransa aikana. Mukaan mahtuvat mm. Jätkäjätkät-, Liljan Loisto- ja Laulurastas- yhtyeet ja bändi- ja soololevyjensä lisäksi Puppa J on ollut ahkera vokalistivierailija suomalaisilla rytmimusiikkijulkaisuilla - mm. Asan, Paarman, Raappanan, Polarsoulin ja Kuben levyillä kuullaan Puppa J:n säkeitä.

Energisenä esiintyjänä ja karismaattisena laulajana tunnettu Puppa J laittaa hymyn huulille ja kesäkengät vipattaamaan akustisella setillään.

Tervetuloa! Tilaisuus on maksuton.

View Event →
OPEN MIC ja sanonta-ilta
May
12
6:00 PM18:00

OPEN MIC ja sanonta-ilta

Cafe Monami toivottaa kevään tervetulleeksi Vuosaaren kesäteatterin kanssa järjestämällä Rastilan kartanon vuoden ensimmäisen Open mic - illan. Tervetuloa esittämään omaa musiikkia, runoja tai muita tarinoita!

Illan aloitusteemana on "sanonnat eri kulttuureissa". Sanontoihin keskittyvän osuuden lopussa voit myös osallistua kaikille avoimeen huomoristiseen tietovisaan sanontoihin liittyen, jossa palkintona 100€ lahjakortti Cafe Monamiin! Saavu siis ajoissa paikalle.

ILLAN OHJELMA

18:30 SANONNAT ERI KULTTUUREISSA
Illan aloittaa romaniyhdistyksen projektijohtajan Päivi Majaniemen esitys romanikulttuurin suullisesta sanonta- ja tarinaperinteestä, jonka jälkeen musiikkiesityksiä sanontoihin liittyen. Osuuden päättää humoristinen tietovisa, jossa palkintona voittajalle 100€ lahjakortti Cafe Monamiin!

20:00 OPEN MIC - LÄMMITTELYESITYS
Open Mic-iltaa lämmittelemään on kutsuttu mm. Ilosaarirock ja Maailma kylässä festareilla esiintynyt muusikko ja koreografi Lévi Nean.

20:30 OPEN MIC
Lava on vapaa esityksille. Tervetuloa esittämään omaa musiikkia, runoja tai muita tarinoita! Salissa PA. Kitara / kosketinsoittimet on saatavissa ennakkoon ilmoittautuneille. Ilmoittautumiset osoitteeseen annavuopala@gmail.com.

Illan emäntänä toimii Anna Vuopala Vuosaaren kesäteatterista. Luvassa siis hauska ilta kesän kynnyksellä! Tervetuloa. Tilaisuus on maksuton.

View Event →
Kartanon kulttuurisalonki 3
May
5
7:00 PM19:00

Kartanon kulttuurisalonki 3

Cafe Monamin klassiseen musiikkiin erikoistuneessa kulttuurisalonki-tapahtumasarjan kolmannessa osassa kuullaan valovoimaista klassista musiikkia (Sibelius, Lynch, Carulli, de Falla, Albéniz, Tarréga & Bach).

Eva Sarkola (Suomi) - huilu
Jose Casallas (Kolumbia) - kitara
Rody van Gemert (Alankomaat) - kitara
+ nuoria lupauksia

Tervetuloa! Tilaisuus on maksuton.

View Event →
Vappu-kahvila
May
1
11:00 AM11:00

Vappu-kahvila

Tervetuloa viihtymään vappupäivänä 1.5. Cafe Monamin vappukahvilaan. Tarjolla perinteisiä sillivoileipiä, perunalasaattia, nakkeja, simaa, munkkeja ja tietysti kuohuvia vappujuomia! Myös kesäterassimme on avoinna. 

Ravintolassamme on A-oikeudet. Tervetuloa!

View Event →
Rastilan kartanon Vappu-klubi!
Apr
30
to May 1

Rastilan kartanon Vappu-klubi!

Vappuaattona Rastilan kartanon Cafe Monamissa rokataan roots-tunnelmissa Housepattons-yhtyeen johdolla. Kokeneiden kehäkettujen muodostama Housepattons saa tossun vipattamaan ja puntin heilumaan. Illan aloittaa legendaarinen Hollolan Palava Pensa. Ravintolassamme on A-oikeudet, joten myös kuplajuomia, lähipanimoiden oluita ja muita vappuisia juomia löytyy tiskiltä ja keittiömme valmistaa myös vappuun sopivaa ruokaa. Kahvilamme on auki Vappuaattona 11:00 - 24:00, joten voit saapua myös jo hyvissä ajoin vaikka terassillemme tunnelmoimaan. Tervetuloa! Tilaisuus on maksuton. 

HOUSEPATTONS
Timo Vakkilainen: laulu, kitara
Tero Pulkkinen: kitara, haitari, piano, laulu
Tero Mikkonen: rummut, perkussiot
Tema Lampinen: basso, tuuba, laulu

HOLLOLAN PALAVA PENSA
Teuvo Lampinen :tuuba, baritonitorvi, basso
Timo Vakkilainen: kielisoittimet

TIMO VAKKILAINEN tuli tunnetuksi Vanhan Isännän laulaja-kitaristina. 
Vanha Isäntä oli Suomen ensimmäisiä kantrirokkia soittavia bändejä ja se
levytti useita albumeita. Hän perusti vuonna 1984 irlantilaista musiikkia soittavan Korkkijalan
sekä 1990-luvulla Dimlightsin, joka toimi myöhemmin myös
yhdysvaltalaisen Dallas Waynen taustabändinä. Vakkilainen on soittanut
myös mm. Jim Pembroke Bandissa.

TERO PULKKINEN on soittanut eri kokoonpanoissa mm. Veli-Matti Järvenpään
ja Eero Raittisen kanssa. Hän tuli tunnekuksi myös Freukkareiden
multi-instrumentalistina.

Basisti TEMA LAMPINEN on Vakkilaisen tapaan ollut mukana niin Vanha
Isäntä- kuin Dimlights-bändeissä. Muista orkestereista mainittakoon
legendaarinen Tuomari Nurmio & Viides Kolonna.

Rumpalina toimii TERO MIKKONEN joka muistetaan myös Jonna Tervomaan, Jo
Hopen ja Tekijä Tuntemattoman levyiltä ja keikkakokoonpanoista. Omista
bändeistä mainittakoon Corey&Maple jossa kuullaan Mikkosen omia
sävellyksiä.Tällä hetkellä Mikkonen vaikuttaa myös ahkerasti keikkailevassa
Southpaw Steel'n Twang- orkesterissa.

View Event →
Live Jazz-ilta Rastilan kartanolla
Apr
20
7:00 PM19:00

Live Jazz-ilta Rastilan kartanolla

Cafe Monamin Huhtikuun keväisessä Jazz klubi-illassa tarjolla pohjoismaisia ikivihreitä, sekä Jazz-klassikoita Monami Jazz-trion toimesta.

Luvassa tiukkaa groovea ja rouheita tulkintoja!

MONAMI JAZZ TRIO:
Maria Lamminen, Bassot
Tero Mikkonen , Rummut
Mikko Patama, Koskettimet

Tapahtuma on maksuton. Tervetuloa!

"Jazz on jopa parempaa kuin seksi - ja kestää kauemmin"
-Vanha Rastilan sanonta

View Event →
Gösta Sundqvist- ilta
Mar
30
to Mar 31

Gösta Sundqvist- ilta

Rastilan kartanon maaliskuun kruunaa Perjantaina 30.3.2018 Gösta Sundqvist-ilta. Kirjailija ja opettaja Arno Kotron haastateltavana Gösta Sundqvistin (1957-2003) elämänkerran kirjoittanut Timo Forss. Värikkään Gösta Sundqvistin persoonan ja elämäntaipaleen muistelun lisäksi kuulemme livenä Leevi and The Leavingsin legandaarisia kappaleita taitavan kokoonpanon toimesta. Luvassa siis mahtava kokonaisuus Göstaa osana suomalaisen populaarikulttuurin historiaa maustettuna Suomi-rockin klassikkobiiseillä. Älä missaa tätä kulttuurielämystä!

View Event →
Jazzhands klubi-ilta Rastilan kartanolla
Mar
2
7:00 PM19:00

Jazzhands klubi-ilta Rastilan kartanolla

Rastilan kartanon maaliskuun ensimmäisen perjantain klubi-illan avaa Monami Jazz Trio. Kokoonpanossa soittavat Maria Lamminen (basso), Tero Mikkonen (rummut) ja Mikko Patama (kosketinsoittimet). Luvassa tiukkaa groovea ja armotonta revittelyä. Illan kruunaa erityisvieras Tero Pulkkisen sielukas laulu ja väkevä kitarointi. 

Tero Pulkkinen muistetaan myös Freukkareiden multi-instrumentalistina ja hän on soittanut lukuisissa erilaisissa kokoonpanoissa (mm. Eero Raittinen ja Veli-Matti Järvenpää).

Tervetuloa! Tilaisuus on maksuton.

View Event →
Joulupöytä
Dec
17
11:00 AM11:00

Joulupöytä

Sunnuntaina 17.12 Cafe Monamin noutopöytä täyttyy perinteisistä jouluruoista kahdessa kattauksessa, ensimmäinen klo 11-13 ja toinen 14-16.

Hinta 36€, lapset (1–12-vuotiaat) 1€/ikävuosi

Pöytävaraukset numerosta 044 237 6077 tai info@cafemonami.fi

Muista varata paikkasi ajoissa!

View Event →
Jouluista jazzia Rastilan kartanolla
Dec
15
7:00 PM19:00

Jouluista jazzia Rastilan kartanolla

Kuunnellaan jouluista jazzia ja nautitaan tunnelmallisesta illasta.

Marianna Jakobsson on monipuolinen ja karismaattinen laulaja Helsingistä. Jazz- sekä muu kevyt musiikki puhuttelevat häntä tulkitsijana eniten, mutta rinnalle on viimeisen vuoden aikana noussut myös klassinen laulu. Jazz-laulajana Marianna pyrkii koskettamaan jokaista kuulijaansa tulkitsemalla kappaleet suurella sydämellä.

Koskettimissa pianisti-säveltäjä-taiteilija Iikka Kotaja.

Tervetuloa!

Tilaisuus on maksuton.

View Event →
Adventtiaskartelua
Dec
10
11:00 AM11:00

Adventtiaskartelua

Toivotamme lapset tervetulleeksi askartelemaan koristeita ja Kartanon joulukuuseen.

Joulupukki vierailee myös kartanolla ja voit kuvauttaa lapsesi Joulupukin kanssa.

Discantus-kuoro ilahduttaa meitä joululauluilla klo 15 alkaen! Myös Kartanon pihan Talvipuun valot sytytetään pimeän saapuessa.

Lisäksi kahvilan tiski notkuu jouluisista herkuista. Tule nauttimaan herkuista vaikka kuumaan glögin ja takkatulen äärelle!

View Event →
Dec
3
10:00 AM10:00

Soppaa ja shavasanaa Rastilan kartanolla

Tervetuloa viettämään rentouttava aamupäivä tunnelmalliseen Cafe Monamiin Rastilan kartanolle! Nyt on hyvä hetki antaa itselleen etukäteisjoululahja, eli omaa aikaa ja rakkautta sekä keholle että mielelle, jotta jaksaa loppuvuoden joulukiireet. Luvassa on rentouttava ja omaan itseemme keskittyvä harjoitus: yin-joogaa, rumpurentoutusta ja terveellistä kotiruokaa kauniissa miljöössä. Teemana on vuodenaikaan sopiva vanhasta irtipäästäminen, pysähtyminen ja tähän hetkeen tuleminen. On aika pysähtyä ja valmistautua talveen, kuten luontokin tekee, jotta voimme paremmin saada yhteyden itseemme. 

View Event →
Joulumyyjäiset
Nov
25
to Nov 26

Joulumyyjäiset

Lauantaina 25.11. ja sunnuntaina 26.11. kello 11.00–18.00 Cafe Monami järjestää perinteiset joulumyyjäiset Rastilan Kartanolla.

Kartano täyttyy joulun odotuksesta, kun käsityöläiset ja lahjatavaramyyjät saapuvat myymään tuotteitaan.

Varaa pöytä numerosta 044 237 6077 tai info@cafemonami.fi.

Pöydän hinta 10 euroa / päivä.

Pöydän varanneet voivat julkaista tapahtuman sivuilla tietoa myytävistä tuotteista.

View Event →
Lasten Lauantai
Nov
18
11:00 AM11:00

Lasten Lauantai

  • Cafe Monami / Rastilan kartano (map)
  • Google Calendar ICS

18. marraskuuta klo 11-16 vietetään Cafe Monamissa lasten lauantaita.

Näin talven kynnyksellä saamme lasten lauantain kunniavieraaksi jäisen Prinsessa Elsan, joka saapuu laulamaan kartanolle talvisia lauluja!

Paikalla myös poni klo 12-14 🐎. Tarjolla talutusratsastusta 4€/ratsastaja.

Lastenvaate-esittelijät tuovat uusimpia lastenvaatemallistoja näytille. (Mukana mm. Me&I ja Nosh).

Lisäksi lastentarvikekirppis valtaa osan kahvilaa. Päivän aikana voit myydä omia turhia lastentarvikkeita eteenpäin tai tehdä löytöjä! Vaatteet, lelut, istuimet... laitetaan kaikki kiertoon. Varaa pöytä ja tule myymään tarpeettomia lastentarvikkeita. Pöydän hinta on 10 euroa.

Lounaaksi tarjolla lasten lauantaina makaronilaatikkoa liha- / kasvisversiona + tuoreet sämpylät. Lounas 10€, lapset 6€ (1-12v).

Tervetuloa!

View Event →
Kartanon kulttuurisalonki 2
Nov
11
7:00 PM19:00

Kartanon kulttuurisalonki 2

Tunnelmallisen lauantai-illan konsertin toisessa osassa kuullaan Romantiikan musiikin herkkupaloja, sekä muutamia muita tarkoin valikoituja helmiä.

Mm. Tarrega, Chopin, Schumann, Beethoven, Mangore, Ginastera

  • Eva Sarkola (Suomi) - huilu
  • Jose Casallas (Kolumbia) - kitara
  • Rody van Gemert (Alankomaat) - kitara

Tervetuloa! Tilaisuus on maksuton.

View Event →
Oct
21
7:00 PM19:00

Kartanon kulttuurisalonki

Tunnelmallisessa lauantai-illan konsertissa kuullaan klassista musiikkia renessanssista nykypäivään, Euroopasta Etelä-Amerikkaan.

Mm. Bach, Vivaldi, Giuliani, Robles, Garrido-Lecca, Piazzolla

Eva Sarkola (Suomi) - huilu
Jose Casallas (Kolumbia) - kitara
Rody van Gemert (Alankomaat) - kitara

Tervetuloa! Tilaisuus on maksuton.

View Event →
Koko perheen turvallisuuspäivä Rastilan Leirintäalueella
Sep
23
12:00 PM12:00

Koko perheen turvallisuuspäivä Rastilan Leirintäalueella

Vuosaaren VPK järjestää Rastilan kartanon puistossa 23.9.2017 kello 12.00 - 18.00 mukavaa tekemistä koko perheelle. Tapahtumapäivän yksityiskohdat tarkentuvat lähiaikoina.

Cafe Monami grillaa tapahtuman aikana makkaraa Kartanon terassin ulkopuolella. Tarjolla on Wotkinsin grilleriä, keittoa ja virvoitusjuomia. Cafe Monami on myös normaalisti auki ja sisältä saa lisäksi kartanolla leivottuja herkkuja ja juomia normaaliin tapaan. Myös terassi on avoinna ja asiakkaiden käytössä. Tervetuloa!

View Event →
Flamencon lämpöä ja paloa à la Taija Robalta & Otso Krunasta
Aug
4
1:30 PM13:30

Flamencon lämpöä ja paloa à la Taija Robalta & Otso Krunasta

Perinteisen flamencon lämpöä ja paloa tarjoavat Taija Robalta & Otso Krunasta. Luvassa sielukasta flamencokitaraa ja vahvaa laulua - soleaa ja caracolesta - kiihkeitä rytmejä ja herkkiä hetkiä! 

Cafe Monami on auki 4.8. klo 11-23, esitys alkaa klo 19. Tilaisuus on maksuton.

Cafe Monamissa on tarjolla erilaisia suolaisia ja makeita leivonnaisia sekä oluita, siidereitä ja alkoholittomia juomavaihtoehtoja. 

Cafe Monami sijaitsee Rastilan kartanossa, Rastilan leirintäalueen keskellä (Karavaanikatu 4). Rohkeasti leirintäalueen pääportista sisään ja vasemmalle, kartano näkyy tien päässä. Tien oikealla puolella ennen kartanoa löytyy parkkialue. Vaihtoehtoisesti kartanolle pääsee Rastilan uimarannan puoleisesta portista. Rastilan metroasemalta kahvilalle on muutaman minuutin kävelymatka. Metroasemalla pysähtyy myös bussi nro 560.

View Event →