Back to All Events

Soppaa ja shavasanaa Rastilan kartanolla

Tervetuloa viettämään rentouttava aamupäivä tunnelmalliseen Cafe Monamiin Rastilan kartanolle! Nyt on hyvä hetki antaa itselleen etukäteisjoululahja, eli omaa aikaa ja rakkautta sekä keholle että mielelle, jotta jaksaa loppuvuoden joulukiireet. Luvassa on rentouttava ja omaan itseemme keskittyvä harjoitus: yin-joogaa, rumpurentoutusta ja terveellistä kotiruokaa kauniissa miljöössä. Teemana on vuodenaikaan sopiva vanhasta irtipäästäminen, pysähtyminen ja tähän hetkeen tuleminen. On aika pysähtyä ja valmistautua talveen, kuten luontokin tekee, jotta voimme paremmin saada yhteyden itseemme. 

Aloitamme päivän Elinan ohjaamalla yin-joogalla, jonka aikana keskitymme hengitykseen ja sen avulla pyrimme olemaan tietoisesti kehossamme juuri tässä hetkessä. Tästä Harri jatkaa yinin parissa ohjaten kehoa nyt päästämään irti aiemmasta tietoisesta harjoituksesta ja valmistautumaan lopun rumpurentoutusta varten. Rumpurentoutuksen aikana Elina antaa halukkaille intuitiivista energiahoitoa ja harjoituksen päätyttyä tarjoillaan Rastilan kartanossa sijaitsevan Cafe Monamin herkullinen keittolounas. Ruoan jälkeen voit vielä valita kahvin tai teen ja istuskella viihtyisässä kahvilassa mieli ja keho kepeänä ☺

Kannattaa laittaa päälle mukavat ja lämpöiset vaatteet, tarvitset lisäksi oman joogamaton, viltin ja halutessasi myös tyynyn. Jos sinulla on kotona joogablokkeja, ota sellainenkin mukaan, sillä paikan päältä löytyy vain rajallinen määrä. Muista myös juomapullo ja ennen kaikkea villasukat.

Tapahtuman kesto on n.2h ja hinta 28e. Aloitamme joogan klo 10 ja teemme n.75min mittaisen yin -harjoituksen, jonka päätteeksi vartin kestävä rumpurentoutus. Tämän jälkeen on lounas ja yhdessäoloa Cafe Monamissa. Maksu on käteisellä paikan päällä, varauduthan ottamaan mukaan tasarahan. Sitovat ilmoittautumiset 12.11. mennessä sähköpostilla osoitteeseen elina.keiju@gmail.com tai shamanajooga@gmail.com, mukaan mahtuu 25 ensimmäistä ilmoittautunutta. Ilmoitathan samalla mahdolliset ruoka-aineallergiat tai jos et halua energiahoitoa rumpurentoutuksen aikana. Myös kaikki kysymykset ovat tervetulleita. 

Paikalle pääset hyvin julkisilla, sillä Rastilan kartano on kivenheiton päässä Rastilan metroasemalta. Paikalle pääsee myös bussilla 98, joka pysähtyy metroasemalla. Jos eksyt, soita 0407529069/044 2376077

Yin-jooga on hyvin rauhallinen ja kaikille sopiva joogan laji, etkä tarvitse mitään aiempaa kokemusta joogasta voidaksesi ottaa osaa tunnille. Jokainen kuuntelee omaa kehoaan ja tekee itsensä näköisen harjoituksen. Yinissä viivymme asanoissa pidempiä aikoja, sillä haemme avausta sidekudoksiin. Yin rauhoittaa hermostoa, avaa energiatukoksia ja opettaa meitä olemaan läsnä juuri tässä hetkessä. 

Rumpurentoutuksessa käytetään perinnerumpua, jonka matala ääni rentouttaa ja rauhoittaa kokonaisvaltaisesti. Aikuisella kehossa on jopa 50-70% vettä. Kehon nesteet värähtelevät rummun rytmin mukaan vaikuttaen syvälle kehon solutasoon asti. Värähtely hieroo koko kehoa samalla vilkastuttaen aineenvaihduntaa ja tasapainottaen kehon energian virtaamista.

Energiahoito (Reiki) tapahtuu niin, että hoitajan käsien kautta virtaa universaalia elämänenergiaa hoidettavaan, joka itse vetää puoleensa juuri sen verran energiaa kuin sillä hetkellä tarvitsee.

Harri on RYT200 joogaopettaja, fysio- ja navajoterapeutti (https://www.facebook.com/shamanajooga/), Elina on RYT200 ja Yin Yoga in Asia (50h) joogaopettaja ja energiahoitaja (https://www.facebook.com/elinamikkonenyoga/). 

Rastilan kartanon/Cafe Monamin sivut: https://www.facebook.com/rastilankartano/


Tervetuloa mukaan!


Terveisin Harri, Elina ja Cafe Monamin henkilökunta

Earlier Event: November 25
Joulumyyjäiset
Later Event: December 7
Presidenttipaneeli