Back to All Events

Housepattons - liveklubi

45040015_373286279879217_4746363084589760512_o.jpg

Rastilan kartanon liveklubilla painetaan Marraskuun lopun kunniaksi syvällle Roots-tunnelmiin Housepattons-yhtyeen voimin. Housepattons on kokeneiden mestareiden muodostama juurimusiikin täsmäase! Tätä musaa ei voi uskottavasti soittaa ilman syvää elämänkokemusta - ja sitähän näillä veijareilla riittää! Tule lunastamaan osasi tästä herkusta. Ilmainen sisäänpääsy.

Illan alkulämmittelynä 19:00 -20:00 OPEN MIC! Lava on hetken avoin kaikille halukkaille esittää omaa taidetta. Esimerkiksi musiikkia, komiikkaa, runonlausuntaa tai muuta luovaa! Open Mic:in avaa lahjakas Anna Kaarina!

HOUSEPATTONS
Timo Vakkilainen: laulu, kitara
Tero Pulkkinen: kitara, haitari, piano, laulu
Tero Mikkonen: rummut, perkussiot
Tema Lampinen: basso, tuuba, laulu

Timo Vakkilainen tuli tunnetuksi Vanhan Isännän laulaja-kitaristina. Vanha Isäntä oli Suomen ensimmäisiä kantrirokkia soittavia bändejä ja se levytti useita albumeita. Hän perusti vuonna 1984 irlantilaista musiikkia soittavan Korkkijalan sekä 1990-luvulla Dimlightsin, joka toimi myöhemmin myös yhdysvaltalaisen Dallas Waynen taustabändinä. Vakkilainen on soittanut myös mm. Jim Pembroke Bandissa.

Tero Pulkkinen on soittanut eri kokoonpanoissa mm. Veli-Matti Järvenpään ja Eero Raittisen kanssa. Hän tuli tunnetuksi myös Freukkareiden multi-instrumentalistina.

Basisti Tema Lampinen on Vakkilaisen tapaan ollut mukana niin Vanha Isäntä- kuin Dimlights-bändeissä. Muista orkestereista mainittakoon legendaarinen Tuomari Nurmio & Viides Kolonna.

Rumpalina toimii Tero Mikkonen joka muistetaan myös Jonna Tervomaan, Jo Hopen ja Tekijä Tuntemattoman levyiltä ja keikkakokoonpanoista. Omista bändeistä mainittakoon Corey&Maple jossa kuullaan Mikkosen omia sävellyksiä. Tällä hetkellä Mikkonen vaikuttaa myös ahkerasti keikkailevassa Southpaw Steel'n Twang- orkesterissa.