Back to All Events

Duo Harjateräs Trio - liveklubi

45092011_373285843212594_6144057159102496768_o.jpg

Kaamoksen vallatessa hiljalleen pohjolan perukat, on aika lyödä kiilaa tähän pimeyteen! Rastilan kartanon syksyn valopilkkuna DUO HARJATERÄS TRIO, sekä HOTS.

Duo Harjateräs on Jouko Hohkon (Sielun Veljet) ja Petri Peevon (The Flaming Sideburns) roheva rockpumppu, joka saa takuuvarmasti hymyn huulille ja jalat vispaamaan. Kartanolla kokoonapanoa vahistamassa Tero Mikkonen (rummut).

Illan toisessa setissä siirrytään väkevämmin rhythm'n'bluesin pariin kun kokoonpano vahvistuu entisestään JP Mönkkösen heilahtaessa mukaan lavalle. Tämä kokoonpano keikkailee myös nimellä HOTS.

Jouko Hohko - laulu, kitara
Tero Mikkonen - rummut, laulu
Petri Peevo - kitarat, laulu
JP Mönkkönen - basso

Jouko Hohko tunnetaan Sielun Veljien basistina. Sielun Veljien lisäksi hän on soittanut muun muassa Ismo Alangon kanssa ja Lenigrad Cowboys - yhtyeessä.
Hohko muistetaan myös Pimpline & the Defenites -yhtyeen karismaattisena laulusolistina.

Tero Mikkonen (rummut) muistetaan mm. Jonna Tervomaan, Jo Hopen ja Tekijä Tuntemattoman levyiltä ja keikkakokoonpanoista.Tällä hetkellä Mikkonen vaikuttaa myös ahkerasti keikkailevassa Southpaw Steel'n Twang- orkesterissa.

JP Mönkkönen tunnetaan Southpaw Steel’n Twang-yhtyeen sekä lukuisten rock -kokoonpanojen rautaisena kivijalkana.

Petri Peevo (gtr) on ollut The Flaming Sideburns
-yhtyeen kitaristi vuodesta 2003 lähtien. 1980-90 -luvuilla hän soitti useissa kokoonpanoissa, joita olivat mm. Clifters, The Balls. Sekä Hohko ja Peevo vaikuttivat yhdessä Duo Harjateräksestä, joka valloitti aikoinaan sekä rock -että iskelmäpiirien sydämet.


Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy. Tervetuloa!

Earlier Event: October 27
Lasten lauantai