Back to All Events

Rastilan kartanon juhannus

Rastilan kartanolla juhannusta vietetään perinteisissä tunnelmissa. Tarjolla koko päivän kesäaktiviteetteja, kuten mölkkyä, tikanheittoa ja muita kesäpelejä ja keittiössä tarjoillaan juhannukseen sopivaa ruokaa. Illan lähestyessä osa kesäterassistamme muuntuu kaikille avoimeksi tanssiparketiksi. Esiintyjinä Duo Harjateräs lisävahvistuksineen, sekä Salama Orkesteri.

DUO HARJATERÄS (Jouko Hohko & Petri Peevo)
Jouko Hohko on Sielun Veljien alkuperäisjäseniä ja Petri Peevo on tuttu mm. The Flaming Sideburnsin riveistä.

SALAMA ORKESTERI (Tero Pulkkinen, Tero Mikkonen ja Mikko Patama)

Tero Pulkkinen muistetaan parhaiten Freukkareiden multi-instrumentalisitina ja Tero Mikkonen on soittanut mm. Jonna Tervomaan bändissä sekä monissa muissa kokoonpanoissa. Mikko Patama on tuttu kasvo Monami Jazz Triosta.

Ilta aloitetaan musiikin osalta n. klo 19. Livemusiikin tauoilla DJ Satumaa soittaa ikivihreitä lavatanssilevytyksiä, joten parketti on avoin koko illan! Olemme auki keskiyöhön saakka. Tervetuloa viettämään juhannusta Rastilan kartanolle!