Back to All Events

Stadivaarirock 2019

stadivaari-post.jpg

Back to the Sixties esittää: Stadivaarirock 2019!

Kesän paras festari viihtyisässä Rastilan kartanossa

lauantaina 10.8. alkaen klo 15. Vapaa pääsy, tervetuloa!

Luvassa rentoa kesämenoa väsymättömien 60-luvun legendojen seurassa. Kartanon terassilavalle nousevat Topmost, The First, The Esquires & Jussi Raittinen ja The Sounds. Festarin juontaa Markku Veijalainen.

Rastilan kartanon osoite on Karavaanikatu 4, 00980 Helsinki.

Se sijaitsee Itä-Helsingissä Rastilan leirintäalueen ja uimarannan välissä, näppärästi metroradan varressa. Metrojuna M1(Vuosaari) tuo sixties-diggarit pelipaikalle todella helposti, sillä Rastilan metroasemalta on vain muutaman minuutin kävelymatka kartanon kauniiseen miljööseen. Suosittelemmekin kaikille saapujille julkisten kulkuneuvojen käyttöä, sillä parkkipaikkoja kartanolla on vain kourallinen.

Rastilan kartanossa toimiva Cafe Monami huolehtii festariväen energiasta herkullisilla syötävillä ja virkistävillä juomilla – alkoholilla tai ilman. Myös kartanon ympäristössä on hyvin tilaa bailata (puistossa ei anniskelua).

Stadivaarissa soitto alkaa klo 15 ja soi klo 19 saakka:

Klo 15 Topmost

Klo 16 The First

Klo 17 The Esquires & Jussi Raittinen

Klo 18 The Sounds.

Kartanon Cafe Monami on auki lauantaina iltayhdeksään.

Tervetuloa!

Earlier Event: April 30
Rastilan kartanon vappurallit
Later Event: September 1
Rastilan retkipäivä