Kartanon kahvila- ja juhlatilat koostuvat viidestä erikokoisesta salista, sekä pienempiin kokouksiin hyvin soveltuvasta Kirjastosta.


 tilat


cafe_monami_linnapuisto.jpg

LINNAPUISTO-SALI

ASIAKASPAIKKOJA: 28

Linnapuisto-sali on nimetty seinää koristavan Marimekon Linnapuisto-kuosin mukaisesti. Viihtyisä sali toimii arkikäytössä kahvilan pääsalin jatkona, mutta on varattavissa myös yksityiskäyttöön. Salin seinältä löytyy kollaasi historiallisista valokuvista Rastilan ja Vuosaaren alueelta. 


cafe_monami_galleria.jpg

GALLERIA

ASIAKASPAIKKOJA: 12, tarvittaessa jopa 50

Galleria sopii yksityisjuhlien ja isompien kokousten järjestämispaikaksi. Tilassa tiedetään myös järjestetyn teatteriesityksiä, joten se taipuu monenlaiseen käyttöön. Galleriasta on oma uloskäynti yksityiselle pienelle terassille, jossa on 12 asiakaspaikkaa.  


Cafe Monami pääsali

PÄÄSALI

ASIAKASPAIKKOJA: 25

Kahvilan pääsalista on käynti suurelle kesäterassille sekä omaan kesäpuutarhaamme. Salissa voit talvi-iltaisin myös istahtaa takan ääreen lämmittelemään ja nauttimaan takkatulen hehkusta. Pääsalia on mahdollista vuokrata yksityistilaisuuksiin kahvilan aukioloaikojen ulkopuolella. 


Agronomin-sali

Asiakaspaikkoja: 20

Valoisa tila joka sopii esimerkiksi työpajojen järjestämiseen. Salin yhteydessä on rauhallinen seurustelutila neljälle. Agronomin-salin on mahdollista yhdistää gallerian kanssa isommaksi kokonaisuudeksi yritys- ja yksitystilaisuuksia varten.


Kirjastohuone

Asiakaspaikkoja: 6

Tunnelmallinen ja intiimi tila soveltuu loistavasti esimerkiksi pienen ryhmän työhuoneeksi tai neuvottelutilaksi.


Cafe Monami terassi

KESÄTERASSI

ASIAKASPAIKKOJA: 36

Terassimme on auki kesäkaudella sekä säiden suosiessa myös muina vuodenaikoina.