Cafe monami - Rastilan kartano

 

Karavaanikatu 4, Rastilan leirintäalue
00980 Helsinki
+358 44 2376077

aukioloaikamme 2.1.2019 alkaen

Ma     SULJETTU

Ti       11 - 17

Ke       11 - 17

To       11 - 17                                                                                                            

Pe       11 - 17

La       11 - 17

Su       11 - 17            

Tapahtumien ja teemailtojen yhteydessä pidämme ovemme auki pidempään. Näistä ilmoitamme tapahtumien yhteydessä tarkemmin.                                                                    

Juhlien ja muiden yksityistilaisuuksien osalta juhla-ajat sovitaan aina tapauskohtaisesti.


Sähköposti


info@cafemonami.fi


SIJAINTI

Kahvila Monami sijaitsee aivan Rastilan metro-aseman läheisyydessä. Kahvilan vieressä on myös hiekkaranta ja laaja, vehreä puistoalue. Säiden suosiessa käytössä on suuri aidattu kesäterassi, josta on komeat näkymät puistoon ja omaan puutarhaamme. Ympärivuotisesti suositut liikuntareitit kulkevat kartanon läheltä.

KÄVELLEN tai pyörällä:

Kävellen tai pyörällä pääset perille joko pääportin tai rantaportin kautta. Porteista on kaikille ilmainen ja vapaa sisäänpääsy. Porteilla ei tarvitse ilmoittautua. Rohkeasti vain sisään ja Cafe Monamin kylttejä seuraten pääset nopeasti perille. Pääportilta sisääntulon jälkeen käänny vasemmalle ja kartano näkyy tien päässä. Rantaportilta tullessasi seuraa kävelytietä n. 100 metriä ja saavut kartanolle. 

AUTOLLA:

Autolla pääset perille leirintäalueen pääportin kautta. Alueelle on vapaa pääsy, joten portilla ei ole tarpeen ilmoittautua. Käänny sisääntulon jälkeen vasemmalle ja aja suoraan, kunnes oikealla puolella näkyy parkkipaikan P-tunnus. Pysäköinti on ilmaista. Näet Rastilan kartanon tien päässä. 

JULKISILLA:

Metro sekä bussi numero 560 pysähtyvät Rastilan metroasemalla, josta on n. 300 m kävelymatka kahvilaamme. Kävele opasteiden mukaisesti leirintäalueelle ja rohkeasti leirintäalueen portista sisään. Portilla ei tarvitse ilmoittautua. Alueelle on vapaa pääsy. Seuraa opasteita Cafe Monamin suuntaan. Sisääntulon jälkeen käänny vasemmalle ja kartano näkyy tien päässä.


Tervetuloa!