Leivomme, paistamme ja kokkaamme kaiken itse kartanon omassa keittiössä - alusta loppuun saakka. 

 

Kunnioitamme keittiössämme suomalaisia ruoanvalmistuksen perinteitä. Tarjoamme yksinkertaista ja maistuvaa, tuoreista suomalaisista raaka-aineista valmistettua kotiruokaa. 

Listallamme on suolaisia piiraita, kakkuja ja muita leivonnaisia sekä lounasruoka. Kaikki tuotteet on valmistettu ja leivottu meillä - parhaista raaka-aineista


PÄIVÄN lounas

Tarjoamme lounasta klo 11-15. Leivomme aina lounaalle myös tuoretta leipää. Toisinaan tarjolla myös rieskaa tai saaristolaisleipää. Lounaan hintaan kuuluu myös tee tai kahvi. 

Katso tämän viikon lounaslista »


SUOLAISET

Tarjolla aina muutamia suolaisia paloja. Piiraat ja täytetyt leipämme tepsivät tarvittaessa vähän isompaankin nälkään.


KAKUT JA LEIVONNAISET

Valikoimassa on erilaisia kakkuja, sekä vaihtuva valikoima muita leivonnaisia, kuten muffinsseja, keksejä tai esimerkiksi pavlovaa. Meiltä voit tilata kakkuja myös omiin juhliisi. Teethän ennakkotilauksen vähintään kolme päivää ennen juhlapäivääsi. 


KAHVI JA TEE

Kahvimme tulee Pauligilta Vuosaaresta ja pannussa on aina tuoretta Juhla Mokkaa. Toisena vaihtoehtona on tummapaahtoinen Café Havana, joka sopii erityisen hyvin makeiden leivonnaisten kanssa. Valikoimistamme löytyy myös MOAK:n erikoiskahvit. 

Tarjolla oleva haudutettu tee tulee Teeleidiltä. Valikoimastamme löytyy jasmiini, inkivääri-sitruuna, Earl Grey, English Breakfast ja Oolong. Reilun kokoisista kannuista riittää teetä jaettavaksi useammalle henkilölle.


VIRVOITUSJUOMAT JA MEHUT

Kylmäkaapistamme löytyy valikoima virvoitusjuomia, jääteetä ja mehuja. 


ALKOHOLIJUOMAT

Kahvilassamme on alkoholin anniskeluun A-oikeudet. Tarjolla on valikoima viinejä, väkeviä alkoholijuomia, oluita, siidereitä sekä lonkeroita. Olutvalikoimassamme painotamme pienpanimoita ja paikallisuutta. Juomat meille toimittavat mm. Fat Lizard, Nokian Panimo, Brooklyn Brewery, Laitilan Panimo, sekä Raikastamo.